מי מכם שכבר צבר ותק בבלוג, יודע שאחד ממגוון התחביבים הרבים שלי הוא אפיה, בפרט של מאפים שניתן לקשט, לצפות ולעצב לפרטי פרטים. ובשביל מה יש לי בלוג אם לא בשביל לחלוק אתכם (גם) את התחביב הזה?
את הפחזניות הללו הכנתי למפגש עם חברות השבוע, והן מלוות אותי כבר שנים. אלה אמנם לא פחזניות קלאסיות מבצק רבוך, אבל הן קלות להכנה, הן טעימות בטירוף והן נראות פשוט מושלם בלי הרבה מאמץ. הבצק חום בזכות האספרסו, ליקר האייריש קרים בקצפת מקנה טעם אלכוהולי עדין, והשוקולד החם נותן להן מתיקות בדיוק במידה הנכונה. מומלץ בחום!
תגובות
השארת תגובה